Chematoare pentru Vanat (Chematori vanatoare traditionale, moderne si electronice) 

Catalog de produse

Filtre active:
Chematoare pentru Vanat (Chematori vanatoare traditionale, moderne si electronice)

Chematoari pentru vanatoare, modele traditionale si moderne pentru: vulpe, sacal, caprior, mistret, ierunca, rata, gasca, garlita, prepelita, cocosar, ciocarlie, porc, cerb, fazan, potarniche, iepure ranit, becatine si alt vanat cu par sau cu pene.

 • 75,00 lei
  Adauga in cos

  Chematoare traditionala din lemn, cu doua capete, pentru vulpe si sacal. Emite extrem de fidel doua tipuri de sunete: soarece si iepure ranit. Cu putin exercitiu veti obtine mari satisfactii la vanatoarea de vulpe si sacal din extrasezon si va veti distra de minune. Un cadou inedit pentru un vanator si mai ales pentru paznicul de vanatoare.

 • 88,00 lei
  Adauga in cos

  Chematoare traditionala din lemn de cires, pentru capriorl. Emite extrem de fidel sunetul iedului de caprior care isi cheama mama, sunet care atrage ca un magnet capriorul in merioada alergatului, acesta crezand ca si mama iedului va veni la chemare. Cu putin exercitiu veti obtine mari satisfactii la vanatoarea de chemator in perioada alergatului. Un...

 • 155,00 lei
  Adauga in cos

  Chematoarea de caprior Butollo Blatter este considerata cea mai eficienta si mai usor de folosit chematoare pentru caprior. In functie de locul in care se exercita presiune asupra ei, imita chemarea iedului sau sunetul de panica pe care il scoate capra bruscata de un mascul nerabdator , sau care si-a pierdut iedul.  Chematoarea Butollo Blatter este...

 • 315,00 lei 380,00 lei
  315,00 lei 380,00 lei
  Adauga in cos

  Chemătoare WEGU se folosește pentru ademenirea cu succes a cerbului matur și puternic, imitând sunetele scoase de acesta în perioada bocănitului. Cauciucul elastic permite o acustică completă și, în plus, este foarte silențios atunci când este manipulat.Este prevăzută cu șnur pentru a putea fi transportată comod în timpul vânătorii.

Afiseaza 1 - 4 din 4 produse