Atractant mistret si cerb gudron 2,5l

GOB

Produs nou

109,00 lei cu TVA

Atractantul de mistret si cerb ce contine gudron oferit de Gobel esre unul  ecologic si  nou pe piata romaneasca.  

Contine o solutie concentrata extrem de puternica , avand un miros penetrant ,de gudron. Se aplica pe scoarta arborilor, fie la zonele de scaldatori , fie la punctele de reproducere (in cazul locurilor de boncanit la cerb ),de hranire si monitorizare .

El se poate folosi in toate perioadele calendaristice ale anului , efectul sau persistand in timp.
Acest compus  confera o aroma olfactiva puternica  care atrage si mentine anumite specii de vanat in zona unde este folosit .

Se recomanda utilizarea cu 4-5 zile inaintea partidei de vanatoare. Se livreaza in bidon de 2,5 litri. 

Un cadou care va mari cu siguranta sansele de succes ale prietenului tau vanator! 

More details

Adauga la lista dorintelor

Avantajele utilizarii acestui produs nu sunt strict legate doar de atragerea si mentinerea vanatului in zonele unde este aplicat .

El mai ofera o serie beneficii reale  vizavi de efectul deparazintant , cicatrizant, antiseptic , dar si de mascare ,in zona de folosinta a mirosului uman , rolul sau de atractant fiind deja unul pe deplin certificat.

Fireste ca folosinta indelungata a acestui produs produce pe teremen indelungat o dependenta a vanatului fata de zona respectiva.
Aplicare lui nu necesita aptitudini practice , este la indemana oricui si este foarte facil ca si procedeu de aplicare .

Prin stropire cu un pamatuf mai mare , sau cu o pensula mai mare , se aplica in punctele dorite de noi ( pe scoarta arborilor, pe vegetatia arbustiva , in scaldatori etc ).

Este deja dovedit ca anumite mirosuri confera unor specii o anumita siguranta zonala , eliminand teama fata de factorul antropic si creeind in timp acea dependenta a locului ,precum si ,,siguranta locului" .
 Acest nou produs nu ar trebui sa lipseasca ca si utilizare din fondurile de vanatoare cu vanat mare .

Atractantul de mistret si cerb poate fi un cadou original pentru un prieten vanator, un paznic de vanatoare sau un prieten inmplicat in gestionarea unui fond de vanatoare. 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie