Casti de protectie Peltor Sporttac

3M001

Produs nou

995,00 lei cu TVA

Sistemul Peltor de amplificare a sunetelor slabe  reactioneaza instantaneu, protejandu-va auzul de zgomotul puternic al focului de arma.

Inainte si dupa focul de arma, sunetele ambientale precum ramurile care se rup, sunt de fapt amplificate, oferind vanatorului un auz de 10 ori mai bun decat cel normal.

De neinlocuit la vanatoare, excelente in poligonul de tir, Sporttac Hunting sunt cele mai cautate casti de catre vanatorii si sportivii din toata lumea.

Produs indisponibil momentan!

More details

Adauga la lista dorintelor

Focul de arma genereaza un zgomot intermitent, care afecteaza serios urechea umana.

Un singur foc de arma poate cauza deteriorarea permanenta, cand nu se utilizeaza protectia auditiva adecvata

Cu acest model de casca veti auzi avertizarile, alarmele si alte semnale si puteti urmari goana si va puteti dirija personalul silvic cu castile la urechi, vorbind de fapt la telefon, fara a da jos castile si fara a fi expus la afectarea auzului prin focuri de arma in acest timp. 

Antifoanele Peltor cu activare in functie de nivelul zgomotului reproduc sunetul stereo, precum auzul uman, pentru a putea identifica exact de unde vine sunetul.

Acest model de casti reprezinta cea mai buna alegere pentru instructori si leaderii de grup, in cluburile de vanatoare si la competitiile cu arme de foc.  

Sunt prevazute cu o intrare audio pentru conectarea la un dispozitiv extern radio sau de urmarire a cainelui.

Combinate cu un dispozitiv radio extern si un microfon, antifoanele Peltor cu activare in functie de nivelul zgomotului permit comunicarea bidirectionala completa.

Trebuie doar cuplate la un cablu de conexiune care se comanda separat.

O conexiune directa cu un dispozitiv radio extern de comunicare imbunatateste comunicarea in echipa, cu ceilalti vanatori si creste nivelul de siguranta.

Pot fi utilizate la panda, la goana, la vanatoarea cu caini sau in poligonul de tir, sau pentru a dirija personalul in timpul unei goane.

Ergonomice, comode, echipate cu fete kaki si fete de schimb orange.

 

Modelul Peltor SportTac are un capăt de conectare la un radio extern şi o funcţie care amplifică sunetele scăzute şi le atenuează pe cele puternice în funcţie de volum. Funcţiile pentru comunicare externă şi pentru controlul volumului sunt independente una faţă de cealaltă, oferind astfel o siguranţă şi o protecţie crescute. Dispozitivul de protecţie fonică a fost testat şi aprobat în conformitate cu directiva PPE 89/686/EEC şi cu directiva EMC 89/336/EEC, deci respectă standardele CE.

DATE TEHNICE (B) (B:1) Valori de atenuare, SNR Valorile de atenuare şi nivelurile de zgomot ale dispozitivului de protecţie fonică au fost testate şi aprobate conform EN 352-4 2001, EN 352-6 2002 şi secţiunilor aplicabile din EN 352-1 2002. Certificarea este emisă de INSPEC (număr de înregistrare 0194), Upper Wingsbury Courtyard, Wingrave, Aylesbury, Buckinghamshire, HP22 4LW, Marea Britanie.Perioada normală de utilizare neîntreruptă prevăzută pentru produs este de 600 de ore. Prin utilizare neîntreruptă să înţelege utilizarea în proporţie de 20 % în condiţii de zgomot scăzut 45–50 dB (A), 60 % în condiţii de zgomot mediu 70–75 dB (A) şi 20 % în condiţii de zgomot puternic 95–100 dB (A). Durata de viaţă prevăzută a bateriei poate varia în funcţie de marca bateriei şi de temperatura la care este utilizat produsul.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Download