Repelent mistret/urs Hukinol

KIE.001

Produs nou

165,00 lei cu TVA

HUKINOL este  cea mai eficienta solutie  impotriva mistretilor, a ursilor cat si a cervidelor  din cauza parfumului intens concentrat ce duce la o reducere semnificativa a daunelor provocate de mistreti in culturile agricole, vite de vie si regiunile de crestere a cartofilor, precum si terenurile naturale si gradini.

    Flaconul are 500 ml , este cea mai concentrata solutie impotriva mistretilor existenta pe piata la ora actuala, inlocuieste fostul ARMACOL care nu se mai produce.

    Datorita mirosului foarte foarte puternic, acest repelent este cea mai efeicenta solutie impotiva daunelor provocate in culturi de catre animale salbatice.

More details

Adauga la lista dorintelor

      

    Eficient impotiva mistretilor, caprioarelor  si a ursilor.

Se impregneaza fasii textile , montata pe tarusi de lemn din 10 in 10 metri,  un flacon de 500ml ajunge pentru 1 hectar.

  Hukninol s a dovedit a fi cel mai eficient repelent, el are un aport semnificativ in lupta impotiva pagubelor sau a daunelor provocate de porcii mitreti in culturile agricole.

Aceasta substanta este sub forma lichida, si utilizata conform specificatiilor poate reduce semnificativ pagubele provocate de mistreti.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: