Hranitoare automata vanat Moultrie Pro Hunter II

MFG-13448

Produs nou

560,00 lei cu TVA

Hranitoarea automata PRO HUNTER II de la MOULTRIE  este varianta imbunatatita a primului model.

Reprezinta un punct de reper pe piata Hranitorilor automate, fiind cel mai vandut model datorita usurintei cu care poate fii programata si utilizata, cat si al fiabilitatii in timp.

Aceasta hranitoare este confectionata din material plastic foarte rezistent, fiind conceputa astfel incat sa se poata detasa cu usurinta de pe butoiul pe care este montata. Datorita modului de montare, se poate desfunda prin simpla declipsare a hranitorii de pe butoi, foarte usor.

Hranitoare automata   Moultrie Pro Hunter este dotata  cu programator digital. Se pot programa pana la  10  intervale de hranire pe zi, intre 1 si 60 secunde.

Se poate adapta pe orice tip de butoi.

Distanta de imprastiere variza in functie de inaltimea unde este montata hranitoarea, astfel incat, de exemplu, in momentul in care este montata la 4m inaltime, imprastie pe o suprafata a cercului de 15-20 m. Dimensiuni reduse, se poate adapta oricarui model de butoi.

More details

Adauga la lista dorintelor

Functioneaza cu ajutorul unui acumulator 6V cu 4.5- 6 Amperi  sau   (nu este inclus in pret).

Autonomia acumulatorului este redata de frecventa timpilor de hranire, de exemplu, autonomia acumulatorului scade direct proportional cu timpii de hranire, mai multi timpi de hranire inseamna o autonomie mai redusa.

EXEMPLU pe timp de vara cu 2 timpi de hranire pe zi de 20 sec, autonomia este de aproximativ  3-4  luni.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: