Lanterna vanator Olight M23 - 1000 lumeni

OM_23

Produs nou

440,00 lei cu TVA

Olight M23 Javelot este cea mai recenta lanterna tactica lansata ce contine un led modificat XP-L. Corpul lanternei este oarecum similara cu un produs mai vechi, Olight M22, dar noua lanterna este mai puternica si distanta fascicolului este mult mai mare. Puterea lanternei datorita ledului XP-L modificat a ajuns la 1020 lumeni, iar intensitatea este de 47500 candele. Diferentele dintre cele doua lanterne Olight M22 si Olight M23 Javelot sunt urmatoarele:
-marginea inelului de otel este mult mai ascutit fata de cum era la Olight M22
-filetul de pe corpul lanternei -partea pecare se va insuruba butonul- este mult mai lung fata de Olight M22; butonul de la M22 nu se poate utiliza si la M23
-butonul are o forma diferita fata de Oligth M22, este mai mare - asigura o prindere mai buna pentru insurubarea lui, si s-a modificat si in interior
  Odata cu lansarea de catre Cree al ledurilor XP-L modificate, din ce in ce mai multi producatori de lanterne tactice implementeaza aceste leduri in produsele lor, astfel ca noile lanterne sunt cu mult mai performante ca cele cu leduri Cree XM-L2. Fascicolul lanternei Olight M23 Javelot este unul extrem de concentrat, are o tenta galben-verzuie, temperatura de culoare al ledului fiind in jur de 4500-5000K. Lanterna Olight M22 Javelot poate functiona cu un singur acumulator 18650, sau cu doua baterii CR123, de asemenea lanterna va functiona si in cazul utilizarii a doua acumulatoare RCR123, plaja de functionare fiind intre 3V~8.4V. 
  Olight M23 Javelot are trei trepte de lumina, si un mod stroboscop. Pornirea si oprirea se realizeaza prin simpla apasare al butonului de pe manerul lanternei. Utilizand lanterna in oricare treapta -medie sau mica- prin apasarea rapida al butonului de doua ori putem trece imediat in treapta mare. Pentru activarea stroboscopului va fi necesar apasarea butonului de trei ori rapid, si acesta se poate activa indiferent de treapta la care este folosita lanterna.

 
 Este perfecta pentru vanatori.

More details

Adauga la lista dorintelor

Cracteristici tehnice:


Tip lanterna De vanatoare
LED Cree XP-L HI
Putere treapta 1 / Autonomie 1020lm/1 ora
Putere treapta 2 / Autonomie 350lm/2 ore
Putere treapta 3 / Autonomie 20lm/30 ore
Mod stroboscop 1020lm
Intensitate lanterna 47500cd
Distanta maxima fascicol 436m
Rezistenta la impact 1,5m
Rezistenta la apa IPX8
Tensiune de lucru 2,8 ~ 8,4V
Greutate 152 gr
Dimensiuni(mm) 145*41*25,4
Corp lanterna Din aliaj din aluminiu T6063
Tip finisare Anodizare dura anti-zgariere Premium de tip III
Tip reflector Fin, lucios din aliaj din aluminiu
Tip lentila Ultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectie Electronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuit Electronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepte Buton lateral pentru schimbarea treptelor de lumina
Culoare lanterna Negru lucios
Alimentare lanterna 1*18650; 2*CR123; 2*RCR123
Garantie 60 luni

 

Olight M23 Javelot nu are palpairi (PWM-pulse width modulation) pe nici o treapta, are un circuit de curent continuu, de asemenea nu emite zgomote( tiuit) nici circuitul nici butonul de pornire/oprire. Oligth M23 Javelot utilizat pe treapta mare de 1020 lumeni va functiona astfel: dupa cinci minute lanterna va face un pas inapoi astfel prevenind supraincalzirea capului lanternei, si va functiona mai departe la o putere de 600 lumeni. Autonomia pe treapta mare al lanternei este de o ora, conform testelor realizate de catre producator.
  In acest moment Olight M23 Javelot este singura lanterna din lume de dimensiuni relativ mici ce alimentat cu un singur acumulator 18650 are implementat noul led XP-L modificat. Este un pas important atit in dezvoltarea tehnologiei lanternelor cat si pentru producatorul Olight, care de fiecare data reuseste sa aduca ceva nou pe piata lanternelor tactice.

 

-Accesorii lanterna: garnituri de rezerva, snur, husa, filtru dispersor, magazie baterii CR123, manual tehnic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie