Sale! Opinel Nr.8 lama inox gravura cerb

Opinel Nr.8 lama inox gravura cerb

OP001620

New product

79,00 lei tax incl.

Din anul 1800, familia Opinel a gasit secretul unui design irezistibil pana in ziua de azi: simplitatea.

De atunci si pana azi, Opinelul a devenit mai mult decat cutitul traditional al francezilor, a devenit unul dintre simbolurile masculinitatii in Franta rurala.

Fabricat in inima Alpilor francezi inca din 1890, acest cutit isi are radacinile in zona de munte si este recunoscut pentru simplitate si robustete. Prin cutitul Animalia cu cele 6 modele , gravat in 3 secvente, descoperiti gesturile maiestuoase ale animalelor pe care le iubiti.

Fiecare maner este gravat cu silueta unui animal, in acest caz cerb. 

Lama din otel inox. Ambalat intr-un plic din carton vintage.

Disponibil la comandă din stoc furnizor.

 

More details

 Un cutitas simplu, fara fasoane, cu lama din otel de calitate, inoxidabil, usor de ascutit si usor de utilizat, extrem de util oricarui vanator sau barbat care petrece timp in natura, Opinelul este un simbol al simplitatii si virilitatii in Franta rurala.

Orice ¨barbat adevarat¨ poarta asupra sa un Opinel, ca si cutitas bun la toate.Cel putin asa se intampla lucrurile in Franta rurala.

Cu Opinelul intinde untul pe paine, cu el taie felii de jambon si tot cu el ciopleste in lemn sau taie diverse lucruri in viata de zi cu zi. Unii se si barbiereau in trecut cu acest mic ajutor.

 

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie