Russian Vodka White Birch

VWBP001

New product

80,00 lei tax incl.

Vodka White Birch este o vodka cu gust fin dar puternic, facuta in inima Siberiei dupa o reteta traditionala.

Distilata de 5 ori, aceasta vodka deosebita are in compozitie, asa cum povesteste si numele ei, extract din seva de mesteacan alb ( White birch) asa cum obisnuiesc s-o bea siberienii, de sute de ani.

Fina si pura precum apa din gheturile Siberiene, White Birch Vodca este prezentata intr-o sticla cu un design deosebit, ce aminteste de iarna siberiana si gerul cumplit al Rusiei.

Suplineste cu succes lipsa focului de tabara si este un cadou potrivit pentru vanatori si barbati dintr-o bucata.

 

Disponibil în limita stocului furnizorului.

More details

Siberienii sunt un popor aspru, a caror alimentatie este bazata preponderent pe carne de vanat si de ren. Din acest motiv si datorita expunerii prelungite la frig, acest popor a fost mereu afectat de scorbut, boala ¨carnivorilor¨ generata de carenta de vitamina C.

Candva, in negura timpului, au constatat ca in lipsa merisoarelor sau a altor surse locale de vitamina C, seva de mesteacan stopa aparitia si evolutia scorbutului.

Oameni practici, siberienii au inceput sa adauge seva de mesteacan in vodka, pentru a imbina utilul cu placutul si pentru a obtine un intaritor universal, care ii ajuta sa infrunte mai bine cumplita iarna siberiana.

Asa s-a nascut White Birch Vodka, o vodka ruseasca veritabila, facuta ca pe vremuri cu seva de mesteacan, cu un gust fin si deosebit.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie